OM MIG

Din rubrik

MIG & MINA DJUR

Har tvärr blvit kapad så får ni ett mail om att jag är i behov av pengar så är det inte sant. är bara ett bluffmail. mvh carina 2019.01.17😥

Hej jag heter Carina Karlsson är 59 år och bor i ett hus utanför Bergkvara cirka 3,5 mil söder om Kalmar.Jag har två flickor båda har flyttat hemifrån. Jag har levt tillsammans med hundar under hela min uppväxt då min mamma hade uppfödning av Shetland Sheepdog. Min första egna hund fick jag redan som 15 åring i stället för moped det var ju så mycket underbarare än moped, och det var en Chihuahua. Jag har haft åtta stycken chihuahuas och tagit tre kullar utav den rasen. När barnen sedan kom blev det uppehåll med valpar i över 20 år. 
Min första Japanska spets köpte jag år 2007 då jag ville ha en lite större hund efter att mina vavvor rest till hundhimlen. 
Jappen är under underbar hund. Pigg, frisk, possitiv, barnkär och alltid lika glad. Jag har inte ångrat mig en sekund vid val av ras. Pälsen är lättskött och blir inte så smutsig som man kan tro fasten den är vit. 
Jag älskar att vara ute i skog och mark med mina hundar som är glada i långa promenader. Den första april 2010 fick Mithsi som är min första Jappe sin första kull, hon har haft 3 kullar sammanlagt, Alaisa som är Mithsis dotter har fått två kullar, och  Cindra som är efter Alaisas fått två kullar, sen har jag en tik efter Mithsi som är fodervärdshund som heter Dixi och bor hos min mamma så henne träffar jag väldigt ofta.  Och nu har jag sparat en liten tik efter Cindras sista valpkull som heter Jazza född 2016 06. Dixi fick valpar feb 17 fem små sötnosar (men tyvärr gick en över till änglarna efter 9 dagar) Och så har jag imorterat en liten hane från Danmark 2016 tillsammans med Alegros kennel som heter Akeela född 2016-06. Och sist men inte minst så har jag en Hane som heter Yoyo som är importerad, han bor hos mig men vi är tre ägare på honom.  Valparna lever nära mig i hemmet, jag vänjer alla valpar vid bilåkning, vara ute och socialträna dem lite där man kan vara med så små valpar, koppelträna och påbörja rumsrenheten osv innan de flyttar till sina nya hem. Dom kommer även att vara vana vid katt.  Mina hundar och kissen har ofta jättekul tillsammans med mycket bus och skoj. Japansk spets är helt enkelt en underbar ras.  Cindra ficke en kull på 5 valpar den 30 mars 2018. Nästa valpkull  planerar jag till våren/sommaren 2019. Det är en så stor lycka att få leva med alla mina älskade hundar och katter, det är livet <3
Det här var lite kort om mig och mina djur, om ni är intresserade av att veta mera kontakta mig gärna.

MVH

Carina Karlsson

Adress: Påboda 103           
           38590                    Mobil Nr:   070 2742127
           Söderåkra

E-Mail: carina59.karlsson.paboda@gmail.com 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

01.07 | 19:25

O jag smälter, sååå söta🥰🥰

...
17.06 | 20:59

Så härliga💕💕💕

...
23.12 | 19:57

Hej jag är interesserad av japansk spets

...
21.01 | 11:09

Väldigt fina hundar! Jag har själv kollat runt just på Japansk Spets.

...
Du gillar den här sidan